zondag 25 mei 2014

Boekenfestijn Antwerpen

Bijna was ik het vergeten, maar dit weekend was het Boekenfestijn in Antwerpen. Ik heb nogal een zwak voor boeken. Elk jaar spaar ik toch wel wat voor de Boekenbeurs (ook in Antwerpen), om daar dan volledig wild te gaan op leuke, gekke boekjes.

Het leuke aan het Boekenfestijn is dat alles zo lekker goedkoop is. Boeken die normaal gezien 20 euro of meer kosten, kan je daar kopen voor bijvoorbeeld een 7-tal euro. Een mooie deal, al zeg ik het zelf. Dus blijf je maar boeken inladen in je karretje.

En dan krijg je dit.Dit jaar ben ik er vooral naartoe gegaan met het idee om voor school leuke dingen in te slaan. Als ik ooit door mijn opleiding geworsteld geraak tenminste. Iets dat me leuk leek voor in mijn klasje later, ging m'n karretje in. Af en toe heb ik dan een kleine selectie gedaan, want vele kleintjes maken veel groot en ik zal al snel aan 80 euro en dan had ik nog niet alles gezien. De buit hierboven heb ik uiteindelijk gekocht voor een kleine 70 euro, wat toch ook niet slecht is.


Dit had ik dus 2 maanden geleden nodig. Nooit meer zelf een spel rond BelgiĆ« ineen flansen, hoera!

Kan altijd handig zijn.


Kan nooit slecht zijn om dit al in huis te hebben

Maar ook voor mezelf heb ik wat gekocht:Vooral die laatste is een boek op m'n lijf geschreven.

Ook had ik nog 2 stempels gekocht, maar die ben ik vergeten te fotograferen.
Ik ben blij dat ik toch nog gegaan ben, anders had ik weer een jaar moeten wachten. Al ga ik volgend jaar proberen om wat vroeger te gaan, want veel leuke dingen waren al weg denk ik.

Volgende stap: het in mijn boekenkast krijgen. Oeps.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten