woensdag 7 mei 2014

Sample Sale Who's That Girl.

Ik ben verzot op kleedjes en rokjes. Hoe kleurrijker, hoe beter. Als je mij ziet in een broek wilt dat vaak zeggen dat ik me niet zo goed in m'n vel voel.

Eén van mijn favoriete kledingmerken is Who's That Girl. Het is Belgisch, altijd fijn, en van hun kleding wordt je meteen vrolijk. Het spijtige is dat het nogal duur is voor mijn studentenbudget.

Maar.

Eenmaal per jaar organiseren ze een Sample Sale. Dat wilt zeggen: al die heerlijke WTG-kleertjes voor budgetvriendelijke prijsjes! 20 euro voor een kleedje, 15 voor een rokje, 10 voor een t-shirt en ga zo maar door.
Je moet wel tegen een meute hysterische vrouwmensen kunnen die zich als gekken op die kledingrekken storten en het feit er geen paskamers zijn. Maar aangezien iedereen daar in z'n ondergoed rondhuppelt, kijkt niemand nog naar je om. Ook is het jammer dat er enkel S en M maten zijn. Maar vaak moet je gewoon kijken naar het kledingstuk zelf en niet naar het label, en het gewoon passen. Soms valt het kleiner of groter uit dan je denkt. Ik heb normaal gezien een M-L (vooral onderaan neig ik naar een L), maar de kleedjes passen me altijd wel.

Het ging deze ochtend van start, dus ik stond om 9u30 al paraat hoewel het pas om 10u opende. Ik was niet alleen. Binnen de kortste keren stonden we daar met een 30-tal vrouwen te wachten voor een triestige, lelijke poort. De voorbijgangers moesten ook gedacht hebben "wat is me dat".
Hoewel ik een heel korte nacht heb gehad (met vriendinnen Eurovisiesongfestival zien en dan blijven tetteren en dan beseffen dat het al 3u is, terwijl je wekker op 8u staat afgesteld = doodgaan), was ik blij dat ik zo vroeg ben gegaan. De rekken waren in no-time half leeggeplunderd. Maar no worries als je nog wilt gaan, ze vullen regelmatig bij.

Mijn buit:

Hallo meneertje Vis die komt piepen.

Ze hadden dit ook in het turkoois, maar een vriendin heeft die kleur al dus heb ik gekozen voor het rode exemplaar.


Oorspronkelijk wou ik van deze print een kleedje, maar dat was nergens te vinden. Maar ergens in de diepe krochten van het rokjesrek hing 1 exemplaar van dit!

Winterkleedje, maar het zit lekker comfi. Nog even wachten dus om dit aan te kunnen doen.

T-shirt versie van het rode kleedje, in het blauw. Lijkt wat vreemd, maar zit wel heel goed.


De WTG Sample Sale is op 7, 8, 9 en 10 mei, telkens van 10u tot 17u en op zaterdag van 9u tot 13u. Het is in de Van Stralenstraat 34, Antwerpen (zijstraat Rooseveltplaats) en je kan er enkel met cash geld betalen. Allen daarheen!

5 opmerkingen:

 1. Oh ge zijt mij jaloers aan't maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mihi :D trekt naar A'pen één van de dagen en ge kunt u misschien ook nog iets scoren!

   Verwijderen
 2. Oooh fijne spulletjes heb je gekocht! De rok is mijn favoriet. Met deze nieuwe aanwinsten ben je zeker helemaal klaar om het goede weer tegemoet te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja, ik wou heel graag een kleedje met de print van het rokje, maar ik vond het nergens. Nu blijkt dat het er toch was, dus ga ik morgen nog eens piepen :). Wie weet...
   Ik ben zeker klaar om het goede weer tegemoet te gaan! Nu alleen die zon nog vinden.

   Verwijderen
 3. Ik vind dat eerste kleedje erg leuk :)!

  BeantwoordenVerwijderen