zondag 14 september 2014

De twee weken van Kwalison, II.

Want ik ben zo'n beetje een week vergeten, shhht.Dikkie is nogal verzot op mijn shoes. Ze was zo gek van contentement dat ze spontaan mijn schoenen heeft onder gekwijld. Lekker.


In een spontane "ik heb zin om netjes te zijn" bui, heb ik mijn kamer opgeruimd. Nu ja, een deel. Eigenlijk enkel de omgeving van dit oud lessenaartje. Ik heb eindelijk mijn Europa-kaart plan uitgevoerd en heb mijn wereldbol van onder het stof gehaald. Verder ben ik ook super blij met mijn Quote kalender van Flow.


Alison is creatief, oh dear lord! Nu ik eindelijk tijd had (jawel, had, vanaf morgen is't alweer gedaan met de vrijheid) heb ik me aan de naaimachine gezet, heuj! Aangezien Eva eind augustus de wonderlijke leeftijd van *25* heeft bereikt, heb ik dit konijn gemaakt. Een blauw konijn! Eva is de eigenares van The Blue Rabbit House (checken die handel), dus vond ik het niet meer dan passend om een blauw konijn te maken. Dankzij een patroon uit een boek van de bib is het nog wel gelukt. Ik blij, Eva (hopelijk) ook blij.


Normaal gezien had ik vorige zondag een Academie-ladies dag met Eva en Katrien, met pannenkoeken aan de dijk en wandelingen op het strand. Dat is niet kunnen doorgaan omdat Katrien een familie-noodgeval had, dus heb ik enkel met Eva afgesproken. Omdat we het wat jammer vonden dat Katrien er niet kon bij zijn hebben we gewoon bij Eva thuis afgesproken voor een spelletjesnamiddag. Mét pannenkoeken.
Zijn de revue gepasseerd: Trivial Pursuit (dat volle taartje is van mij, onderweg naar de overwinning), Wie is het? en Zeeslag (dikke fail aan mijn kant, kan er geen meter van).


Kasper zegt hallo.
Uiteindelijk is het nog een heel gezellige namiddag geworden. De katten van Eva zijn trouwens echte pluisbollen en super schattig. Kijk is wat voor een dotje die Kapser is. En Ilan ook hoor, zeker weten.


Een paar maand geleden heb ik mij zo'n kleurboek voor volwassenen gekocht, maar was niet verder geraakt dan 3/4 van pagina 1. Ondertussen is pagina 1 af en ben ik aan een tweede pagina begonnen. Af en toe maak ik eens 10 minuutjes tijd om even met een leeg hoofd te kleuren.


Tot slot een uiterst charmante selfie. Vrijdag ben ik naar de kapper geweest en heb ik zo even 20 cm van mijn haar laten knippen. Vrijdag lag het echt wel goed, een wasbeurt later is het al weer een ramp. Typisch. 's Nachts huil ik me stiekem in slaap, vol met spijt dat ik mijn lange haren heb laten kortwieken.

To be continued.
2 opmerkingen:

  1. Oh dikkie! Die moet ik gauw nog eens wat verwennen met wat aaikes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je staat goed op je selfie, haha kwijlende poezen, ja daar ken ik ook alles van :)

    BeantwoordenVerwijderen