dinsdag 21 oktober 2014

Winactie Insins

Zoals sommigen onder jullie misschien al wisten organiseerde de geweldige Ines van Insins (check ook zeker eens haar blog!) enkele weken geleden een winactie op haar blog. Je kon een reischeque ter waarde van €150 winnen van Neckermann. Ik deed mee, maar aangezien ik zo goed als nooit iets win hoopte ik er niet te veel op.

Tot ik een tweetal weken geleden een bericht kreeg van Ines: ik had gewonnen! Ik kon mijn geluk niet op en gisteren lag dan deze beauty in de brievenbus:


Uiteraard ben ik al volop aan het denken wat ik met de cheque zal doen. Een stad die al lang op mijn verlanglijstje staat is Kopenhagen. Helaas is dat nogal een dure bestemming (in vergelijking met pakweg Boedapest), maar met dit meevallertje ziet het er ineens een pak haalbaarder uit.

Hoogstwaarschijnlijk doe ik de citytrip alleen, aangezien ik geen vriend heb en op vriendinnen moet ik ook niet wachten (omdat die allemaal op reis gaan met, jawel, hun vriend). Dus, in plaats van te wachten onderneem ik gewoon zelf actie! En eigenlijk zie ik er echt naar uit. Ik kan goed alleen zijn en het lijkt wel fijn om volledig zelf te beslissen wat wel en niet te doen. Het zal de eerste keer zijn, dus het is wel spannend en stiekem ook een beetje eng. Maar ik heb er een goed oog in ;).

Hierbij meteen een vraag aan jullie: is er iemand van jullie al eens alleen op reis geweest en viel dat mee? Heb je tips? En voor diegene die al eens in Kopenhagen zijn geweest: wat moet ik zéker gedaan hebben?

4 opmerkingen:

 1. Kopenhagen = een boottocht! Heerlijk gewoon, en de toren beklimmen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor de originele tips! Die toren beklimmen is meteen ook goed voor mijn conditie (en er is werk aan).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow alleen! Lijkt mij heerlijk om eens te doen maar wel erg spannend! Oh ik ben echt blij dat je er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, het is een heerlijk meevallertje :D en het is inderdaad wel spannend, maar ik denk da'k da toch eens gedaan moet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen