zondag 23 november 2014

Even tussendoor...

Vrijdagavond was het dan zo ver. Hetgeen waar ik zo veel bang voor had. Een vriendin, nu ja, ik zag haar nog als een vriendin maar dat blijkt dus niet meer wederzijds te zijn, verjaarde gisteren en ik bleek niet uitgenodigd te zijn om het te vieren. Normaal gezien zijn we altijd met 6 en wordt iedereen ook gewoon uitgenodigd. Nu dus niet meer. De enige die er niet bij mocht zijn was ik. Top. En dan heb ik het nog via via moeten vernemen, zij had zelfs niet de moeite gedaan om iets aan mij te laten weten. En ik maar wachten op een bevestiging van wanneer we het gingen vieren. Naïeve kip dat ik ben. Maar boos mag ik er niet om zijn.

Langs alle kanten spreken mensen met elkaar af en ik mag er nergens meer bij. Vriendinnen, oud-klasgenoten, het is blijkbaar allemaal toffer zonder mij. En ik ben het beu dat ik altijd diegene moet zijn om contact te leggen. Het mag ook eens van de anderen komen, maar dan blijft het stil. Ik ben bang om iedereen te verliezen. Maar als ik die angst eindelijk luidop durf uit te spreken, krijg ik als enige reactie "Kop op, meid."

Kop op. Want daarmee is het dan ook opgelost.

Ik heb mij nog nooit zo alleen gevoeld.

4 opmerkingen:

 1. misschien is het tijd om het roer om te gooien en eens wat nieuwe mensen te leren kennen? Spring de wereld in, blijf niet stilstaan bij wat niet meer is, steek er geen energie meer in ... Alé dat zou ik doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat ben ik ook al lang aan't denken. Alleen, het is niet zo gemakkelijk om nieuwe mensen te leren kennen :/ ik moet er eens werk van maken ;)

   Verwijderen
 2. Oh wat jammer dat je je zo voelt, moest je eens willen ventileren mag je altijd proberen, ik kan héél weinig zeggen maar ik wil wel graag naar je luisteren :) xxxx biljoen knuffels (en we spreken gauw eens af voor die polaroid)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Ines! En dat afspreken, dat moet inderdaad eens drrrrrrringend gebeuren. Niet alleen voor die polaroid, ook om nog eens gezellig samen leuke dingen te doen; rommelmarkten bezoeken enzo, misschien heb je ondertussen nieuwe handschoenen nodig? :D

   Verwijderen