maandag 22 december 2014

Instagram tag.

Op verschillende blogs zag ik de Instagram tag van Culturalize voorbij komen en het leek me wel leuk om deze ook in te vullen, dus bij deze!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Ik was vandaag in Antwerpen voor nog wat last-minute kerstcadeautjes (en half Belgiƫ had blijkbaar net hetzelfde idee) en onderweg viel me dit geel konijn op. Het staat er al lang, maar heb er nu pas een foto van genomen.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?


Ik had mijn iphone letterlijk een dag toen ik op reis vertrok naar Boedapest. En dus was mijn eerste Instagram foto eentje van mijn koffer.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?


Deze foto is getrokken in Boedapest door een reisgenote en ik blijf het een toffe foto vinden. En ik sta er eens leuk op, da's ook mooi meegenomen.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?


Ook in Boedapest getrokken, in de bekende thermen. Het was onze laatste hele dag in het mooie Boedapest, het was mooi weer en we hadden lekker zitten weken in het warme water. Het is zeker en vast een stad die ik met plezier nog eens wil bezoeken.

Wat is het Ɣllerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
 

Meteen ook de enige foto van een gerecht op mijn Instagram. Wederom in, jawel, Boedapest, op een avond in ons appartementje. We hadden zelf gekookt (de reisgenootjes dan toch, ik keek van op een afstand toe want koken is niet mijn sterkste kant) en het was heerlijk. Een dikke pluim voor de reisgenootjes!

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
 

Wie hier een spectaculaire foto had verwacht komt bedrogen uit. Blijkbaar zijn de mensen fan van ananassen. 

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Mijn dikke vriend met een poezebeest in stof. Ik had de kat gemaakt voor de verjaardag van mijn mama. Ik was er buiten foto's van aan het trekken toen mijn dikkie mee model kwam spelen. Toen was ze nog gezond, de laatste weken is ze sterk achteruit aan het gaan. Ze is dan ook al 17 lentes jong. Ik zei altijd dat ze zeker 20 zou worden en dat ze op een dag stilletjes zou inslapen in haar nestje, maar ik vrees er hoe langer hoe meer voor. Het enige wat we nu kunnen doen is goed voor haar zorgen op haar oude dag.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Mayfair.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Dit is een beetje een gok, maar ik denk:
1. #cat
2. #cactus
3. #boedapest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten