donderdag 1 januari 2015

Doelenlijst 2015.

Voor 2015 wil ik enkele doelen vastleggen die ik ga proberen te bereiken dit jaar. Met de nadruk op proberen. Op het einde van 2015 ga ik dan overlopen of ik alles wel bereikt heb, of op z'n minst de helft. Sommige doelen gaan meer tijd vragen dan andere (dat spreekt voor zich), maar ik hoop echt dat het lukt. Oké, here we go!

- Elke dag een foto nemen. Analoog of digitaal, da's eender maar ik wil dit vooral doen omdat ik nu op straat te weinig rond mij kijk. Ik hou mijn blik altijd naar beneden gericht en hopelijk zal ik door dit 365 dagen project meer kijken naar de omgeving rondom mij.

- Elke maand een foto nemen in een fotokotje. Benieuwd om te zien hoe ik verander op een jaar tijd.

- Alleen op reis gaan naar Kopenhagen. Een beetje grenzen verleggen.

- Twee dagen naar Amsterdam gaan om de stad wat beter te verkennen.

- 50 What I wore today-tekeningen maken, vooral om het tekenen wat in te oefenen.

- Minder kleren kopen en alles wat ik al maanden niet heb aangedaan wegdoen.

- Aan mezelf werken. Die onzekerheid moet weg, dat getwijfel aan mezelf moet weg, mij altijd wegcijferen voor anderen moet weg. Weg weg weg!

- Op het einde van dit jaar wil ik op z'n minst 1 rokje zelf gemaakt hebben. Dus daar komt veel oefenen met de naaimachine bij kijken!

Ik ben benieuwd hoe dit jaar zal verlopen. Alvast een gelukkig 2015 iedereen!

Toulouse (de kat van een vriendin - eens een kattenvrouwtje altijd een kattenvrouwtje) en ik wensen iedereen een fantastisch jaar toe!3 opmerkingen:

 1. Oeh is dat een instax-wide foto? :D
  Ik wens je ook héél erg veel toffe dingen toe dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jups, iemand had die bij met oudjaar :D iedereen had een foto met z'n lief, dus heb ik een foto met de kat des huizes :P

   Verwijderen
 2. Mooie doelen en zeker ook haalbare doelen denk ik. Elke maand een foto nemen in een fotohokje vind ik wel een leuke, misschien dat ik dat ook wel ga doen! Voor de rest kan ik me wel nog vinden in je doelen, het zouden er zijn die ik voor mezelf ook zou opstellen. Op enkele na dan. Vergeet dit jaar ook vooral niet naar boven te kijken, er zijn zo'n mooie dingen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen