woensdag 7 januari 2015

Project 365 / 1 - 7

Week 1 van mijn 365 dagen project: a photo a day. Niet het meest originele, maar ik heb er tot nu toe al wel veel plezier aan gehad. Ik merk nu al dat ik wat meer rond mij kijk als ik op straat rondwandel.

1 / 365 Elke keer ik van mijn (weekend)werk kom, rij ik langs deze muur. Het is nog een overblijfsel van allerlei feestelijkheden hier in Lier, met o.a. een reuzenstoet. Het gebouw waar deze muur bij hoort is tevens de "woonplaats" van de reuzen.


2 / 365 Smal deurtje in mijn straat.


3 / 365 Slecht weer buiten, dus een foto binnen. Van mijn cactussen, uiteraard. Ik heb twee jaar achter elkaar een cactus voor kerst gekregen. De linkse is van mijn zus, vorig jaar. En de rechts is van mijn neef dit jaar.


4 / 365 Familiefeest bij mijn nonkel en tante. Mijn nonkel is conciƫrge op een domein van speelpleinwerking en vroeger werden de activiteiten met de kinderen in allerlei kleine huisjes gehouden. Deze staan verspreid over het domein en binnenkort worden ze afgebroken. Ik hoop snel terug te kunnen gaan voor meer foto's, want de laatste keer was het al donker aan het worden.


5 / 365 Gevel dat ik al ontelbare keren ben gepasseerd in Antwerpen, maar waar ik nu pas een foto van heb getrokken. 


6 / 365 Kleine wandeling voor wat frisse lucht.


7 / 365 Vandaag ben ik niet buitengekomen, maar heb ik de hele dag gestudeerd. Dit pompje hangt bij ons in de tuin.2 opmerkingen:

  1. Topkeuze! Ik merk ook dat ik me veel bewuster ben van mijn omgeving sinds ik met zo'n project bezig ben. Nummer 6 is mijn favoriet. Volhouden he nu!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik hoop echt dat ik het kan volhouden. Nog 51 weken te gaan :D. Jij ook succes met je project!

      Verwijderen