donderdag 29 januari 2015

Project 365 / 22 - 28

22/365 Ik moest de hele dag werken en zou in het donker van en naar huis rijden. Geen tijd om dus overdag op zoek te gaan naar een leuke foto. Tijdens mijn middagpauze ben ik op het terras van de eetruimte gaan staan en heb ik even rond mij gekeken. Het uitzicht was eh, triestig, maar ik vond dit wel een leuk beeld omdat je een zwart, wit en rood huis hebt.


23/365 Mistige dagen in Lier. De kwaliteit laat hier een beetje te wensen over, maar ik vond het fijn hoe de Sint-Gummarustoren (peperbus voor de vrienden) bijna verdween in de mist.


24/365 Wederom een hele dag op het werk. Tijdens de middagpauze zag ik hoe het een beetje had gesneeuwd en ik kreeg meteen een idee. Ik naar buiten in de kou, tot grote verwarring van mijn collega's. Na mijn kleine fotosessie was in de onaangeroerde sneeuw op het terrasje een zee van voetsporen verschenen.


25/365 Kleurrijke bomen op mijn werk-route. Ze zorgen ervoor dat mijn heen- en terugritje naar het werk wat vrolijker is.


26/365 Enkele weken geleden had ik meegedaan met een wedstrijd van de Nederlandse illustratrice Floor Rieder; je kon een zeefdruk van een prent uit haar nieuw boek 'Alice in Wonderland' winnen. Aangezien Alice in Wonderland één van mijn favoriete verhalen is (Alice = Alison = beide kattenvrouwtjes), kon ik niet anders dan eens te proberen, en kijk! Samen met Ines hebben we beide een prachtig zeefdruk gewonnen en die is maandag aangekomen! Mijn dag kon niet meer stuk en ondertussen heeft het al een mooi plekje op mijn kamer gekregen.


27/365 Dinsdag was ik een beetje aan het rondfietsen en na een bezoek aan de kringwinkel ging ik nog even langs de Hema. Ik zette mijn fiets tegen een elektriciteitsbak en plots zag ik een bij. En ik was meteen blij dat ik zonder specifiek te zoeken iets leuks had ontdekt; onbewust kijk ik toch meer rond mij en naar kleine details, hoera!


28/365 Papa heeft eindelijk mijn schabben opgehangen en ik heb ze meteen nieuwe bewoners gegeven: roze trol en paarse trol. Momenteel zoek ik nog naar nieuwe trol-vriendjes maar zonder succes.

Einde van week 4! Stiekem ben ik toch al een beetje trots op mezelf dat ik het al een (kleine) maand heb volgehouden. Nog 11 maanden te gaan - dat klinkt minder immens dan nog 337 dagen, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten