woensdag 14 januari 2015

Project 365 / 8 - 14

8/365 Ook wel bekend als schijtweerdag. Ik moest die dag in Antwerpen zijn voor verschillende redenen (zoals een boek kopen voor school waar ik uiteindelijk niets mee moest doen) en onderweg zag ik dit. Altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken in een stad die al 7,5 jaar je studeerstad is.
Dat ik tijdens het trekken van deze foto zeiknat ben geworden is een detail.


9/365 Driekoningen die 3 dagen te laat zijn. Ook nu was het een prachtweertje.


10/365 Een kleine impressie van mijn straat. Er stond super veel wind die dag (en zo weten jullie ineens het weer van de voorbije 3 dagen).


11/365 Waar moet je een foto van trekken als je de hele dag niet buiten komt wegens examens? Juist ja, de inhoud van je pennenzak. Er schuilt een Alison in mij die heel netjes kan zijn. Alleen is ze heel goed verstopt.


12/365 Terug naar huis rijden met de trein na examen numero uno, dat beter dan verwacht ging. Maar ik ben er toch niet 100% gerust in. Ik ben blij dat deze foto gelukt is want heel vaak heb ik last dat je het interieur van de trein meer ziet dan wat er buiten is. Zo probeer ik al eeuwen de graffiti die je iets verderop vindt te trekken, maar tot nu toe zonder deftig resultaat.


13/365 Het is Belgiƫ en dus kan je wel meerdere schijtweerdagen verwachten. En zo nemen we de metro in plaats van de bovengrondse tram. Een beetje jungle in de metro, altijd fijn.


14/365 Ik zoek al sinds juli (want sinds dan heb ik dat ding) achter een hoesje voor mijn ipheune. Maar aangezien ik zo'n 5c geval heb is dat niet zo evident. Vrijdag heb ik dan eindelijk eentje besteld via een site (die me betrouwbaar leek) waar je zelf de prent kon kiezen en vandaag zat die in de bus! Ik zo blij als een kind, wat kijk nu eens wat voor een prachtcovertje. En het past perfect bij mijn nieuwe trui.

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee dat project! ^_^ iPheunehoesje is ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ben er zelf nog steeds enthousiast over (en da's een prestatie, ik word nogal snel dingen beu). We zijn nog maar 3 weken ver, maar ik heb tot nu toe geen enkele dag gemist, hoera!

      Verwijderen