vrijdag 13 februari 2015

Project 365 / 36 - 42

36/365 Begin december had ik een Fuji Instax mini 8 besteld bij een winkel die bij nader inzien een slechte keuze was (hint). Oorspronkelijk ging het 1 à 2 dagen duren eer de camera in de winkel zou zijn, maar tegen kerst was het nog steeds niet aangekomen. Uiteindelijk kreeg ik eind januari het bericht dat ze het toestel niet meer konden leveren. Na nog veel geduld te hebben kreeg ik dan eindelijk mijn voorschot terug en ben ik naar een andere winkel gesneld voor de camera éindelijk te kopen, et voila! Ik moet nog wat zoeken naar de juiste belichting enzo, maar ik ben echt super content dat ik het eindelijk heb.


37/365 Ines kwam een tijdje geleden met het voorstel af om naar Villa Augustus in Dordrecht te gaan. We hebben daar super lekker gegeten en hebben daarna Dordrecht-city ook even verkend. Als afsluiter zijn we dan nog een stukje taart gaan eten in Villa Augustus (met een chocolade overload als gevolg).


38/365 Zaterdag werkendag, maar ik mocht wat vroeger stoppen dus fietste ik blij naar huis. Om daar voor de deur te constateren dat ik mijn sleutel vergeten was en dat mijn ouders niet thuis waren. Gelukkig heb ik niet lang in de koude moeten wachten want de oudjes waren niet ver van huis.


39/365 Als ik van/naar mijn werk fiets passeer ik altijd het jeugdhuis hier in Lier, en daar hebben ze nog niet zo lang geleden deze vos (of hond?) op geschilderd. Elke keer als ik er een foto van wou nemen, stond er veel volk en had ik niet zo veel zin in vreemde blikken. Maar nu stond er niemand én de zon scheen, dus ik heb mijn kans gegrepen.


40/365 Dat ik een kleine obsessie heb met cactussen is al langer bekend. Een paar weken geleden heb ik dit nog getoond in deze post. Het was al een tijd mijn missie om dit boek te pakken te krijgen, maar ik had het nog nergens zien liggen en ik begon een beetje wanhopig te worden. Maar kijk! Terwijl ik er niet echt naar op zoek was, viel mijn oog op dit boek in de winkel. Ik blij en mijn cactussen ook blij.
Voor wie het verhaal wilt kennen: het gaat over een cactus, Kareltje, die graag een knuffel wilt krijgen. Maar zijn familie houdt niet van knuffels en dus gaat Kareltje op zoek naar een vriendje. Eerst denkt hij die gevonden te hebben in een gele ballon, maar na een knuffel-poging beland deze in het ziekenhuis en is Kareltje zijn familie kwaad op hem. Kareltje besluit dan maar dat hij gedoemd is alleen te blijven en gaat wonen in een kleine serre. Maar dan hoort hij gehuil en na even zoeken ziet hij een steen die heel hard aan het huilen is. Zijn familie is heel hard en houden ook niet van knuffels. En zo vinden de twee vriendjes elkaar.


41/365 Als ik maar plantjes kan kopen. Tijdens de terugweg vrijdag van Dordrecht, zijn Ines en ik even gestopt in de Ikea van Breda. En daar kon ik niet weerstaan aan deze twee schattigaards. De twee bloempotjes komen van Dordrecht.


42/365 Ik had mijn pree en een Alison met een pree wilt die altijd zo snel mogelijk uitgeven. En dus trok ik naar de AS Adventure voor dit kleedje van King Louie en nog een rokje van Who's That Girl. Af en toe wild gaan is toegestaan.
3 opmerkingen:

  1. Wauw die vos of hond is echt helemaal geweldig! Die kleuren, echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke up-date! Die vos/hond is zo mooi, leuk dat het zonnetje ook scheen die dag.

    BeantwoordenVerwijderen