woensdag 18 februari 2015

Project 365 / 43 - 49

43/365 In december, vlak na kerstmis, heb ik mijn Dikkie moeten afgeven (zoals je misschien hier al gelezen hebt). Ik had echter daarvoor al aan Eva gevraagd of ze een broche wou maken met een afbeelding van Dikkie, zoals ze eerder al had gedaan voor de Kleinerd (maar dan met een ketting). Omdat ze het heel druk had is het pas onlangs afgeraakt, maar ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb het als cadeau aan mijn mama gegeven, omdat Dikkie vooral mama haar kat was en de Kleinerd de mijne. Maar wees maar zeker dat deze broche af en toe plots aan mijn trui zal hangen.


44/365 Vrijdag werkendag, maar ik had vrij vroeg gedaan en het weer was mooi. Mijn fiets stond heel alleen in het fietsenrek, onder de lyrische letters 'Delhaize'. Klaar om weg te rijden.


45/365 Zaterdag geen werkendag, maar wel cursusdag! Met de trein naar Leuven, tsjoeke tsjoeke tuut. De vorige zaterdagen stond ik op met een mooie heldere hemel en een opkomende zon, die dag was het maar triestig. Net zoals het station van Lier.


46/365 Improvisatiefoto. Niet helemaal geslaagd, maar had geen kans om er een nieuwe te trekken.


47/365 Die ochtend in mijn kamer. Het gebouw dat ik vanuit mijn slaapkamerraam zie was vroeger een rusthuis, maar sinds een kleine 2 jaar staat het leeg en misbruiken wij deze situatie door onze auto op de bijbehorende parking te zetten. Want dat is, in tegenstelling tot de andere straten in Lier, gratis. Muhaha. Binnenkort zal ik echter niet meer op dit gebouw zien, maar op appartementen. Jammer want: stom uitzicht, maar ook: geen gratis parkeerplaats meer.


48/365 Wat ik al maanden aan het plannen ben, is eindelijk vastgelegd. Enkele maanden geleden had ik via Ines haar blog een reischeque van Neckermann gewonnen. Omdat ik al lang naar Kopenhagen wil, vond ik dit de ideale moment want Kopenhagen is niet de goedkoopste reisbestemming. En, nieuwe mijlpaal, ik ga alleen! Lekker spannend dus, maar ik kijk er wel enorm hard naar uit!


49/365 Sinds enkele maanden heeft Lier er een nieuwe winkel bij: De Kast, een winkel met allerlei zelfgemaakte spulletjes. Hier was echt nood aan in Lier want de saaie winkels nemen hier de overhand. Ik ben pas vandaag een kijkje kunnen gaan nemen en heb daar 2 paar clip on oorbellen van Piece of K gekocht. Ik kan geen gewone oorbellen dragen aan 1 oor omdat ik daar al verschillende ontstekingen heb gehad, dus ik was blij dat ik deze mooie oorbellen heb gevonden. Ik heb dit paar meteen aangedaan en ik heb er geen moment pijn of last van gehad. Ik ga dus zeker terug om er mij nog een paar aan te schaffen.1 opmerking: