woensdag 25 februari 2015

Project 365 / 50 - 56

50/365 De moeder had wat oude foto's gevonden en aan het keukenkastje gelegd. Conclusie: hippe kapsels en ingebrande badpakken for the win.


51/365 Een regenachtige dag en dus de perfecte moment om mijn mooie paraplu van de Dordrechtse Hema boven te halen. Zo kon ik toch wat kleur brengen in de triestige Lierse winkelstraat.


52/365 Nieuwe buit in de kast gelegd en daar tot de conclusie gekomen dat ik de laatste tijd nogal veel t-shirts en bloesjes koop met zwart-witte strepen. 


53/365 Als iemand ons huis zoekt zeg ik vaak "het huis met de sanseveria's", omdat er 3 grote sanseveria's voor het raam staan. Ondertussen staat ook mijn kleine sanseveria erbij, omdat hij op mijn kamer een beetje aan het sterven was. Hopelijk kan hij tussen zijn grote vrienden wat recupereren.


54/365 Op weg naar de kinesist. Het was heel wisselvallig weer, met soms zon en soms regen. Ik ging zo op in het trekken van foto's dat ik bijna te laat kwam op mijn afspraak.


55/365 Op mijn 'Project 365' post van vorige week had ik een foto vanuit mijn raam getrokken van een verlaten rusthuis. Dit is het gebouw, maar dan wat dichterbij. Het is een heel somber, grijs gebouw en de knalblauwe balkonnen vallen zo heel hard op. Het is meteen ook het enige interessante aan heel het gebouw.


56/365 Een tweetal jaar geleden was ik heel actief op zoek naar oud dierenspeelgoed voor projectjes zoals dit; ondertussen heb ik er al zo veel gevonden dat ik eens goed wild kan gaan. De bokaal is een bokaal dat ik van mijn werk heb meegenomen; oorspronkelijk zaten er zilveruitjes in (en je ruikt het nog steeds). Het is een grote bokaal en al mijn dieren geraken er nét in.
De tekening op de achtergrond is een tekening van Eva, die ze lang geleden voor mij heeft gemaakt. Er zit een heel verhaal achter, pure situatiehumor eigenlijk. We moesten voor school groenten en fruit tekenen, en zij had pruimen mee. Ze zag er iets in en voor dat we het wisten had ze er een lijfje aan getekend: de pruimladies waren geboren. Ik was meteen fan en dus heeft ze voor mij een exclusieve, one of kind pruimlady gemaakt. Ik hoop nog steeds op een vervolgreeks.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten