zondag 1 februari 2015

Project 365 - Overzicht januari 2015.

Maand 1 is achter de rug! Ongelooflijk hoe snel het is gegaan. Ik heb er al heel veel plezier aan gehad  en ik hoop dat het zo blijft. Ik heb af en toe een dag gehad dat ik wat meer moeite had om een leuke foto te nemen, maar ik heb ook dagen gehad dat ik een keuze moest maken (wat ook positief is natuurlijk). Hier zijn enkele foto's die ik in de loop van de maand heb genomen, maar niet heb gebruikt als dé foto van de dag.


Omdat ik op het einde van het jaar een leuk overzicht wil hebben van mijn foto-jaar, ga ik elke maand mijn foto's laten afdrukken en ze in een fotoboek kleven. Hoewel ik het internet en Instagram en al die wereldwijdsewebdingen geweldig vind, hou ik er nog altijd enorm van om in een gewoon boek te bladeren. En dus ga ik één van de dagen langs de Hema om daar een mooi boek te kopen (ik heb er al eentje op't oog).
Ik ga ook elke maand een foto van mezelf in een fotokot nemen en die foto in het begin van de maandelijkse reeks foto's kleven. En dan kan ik zo ook zien hoe ik op een jaar tijd verander.

Ik ben alvast tevreden van mijn eerste reeks foto's! Hier zijn mijn 9 favorieten van de maand:


Op naar de volgende 334 dagen!
2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's al. Hopelijk ben je iets beter in het volhouden, want ik was het echt niet :) Good luck!

    BeantwoordenVerwijderen