donderdag 5 maart 2015

Project 365 / 57 - 63

57/365 Nieuwe, fancy handschoenen op het werk.


58/365 Ik ben deze muur misschien al 100 keer gepasseerd in Antwerpen aan de Boerentoren, maar heb er nooit een foto van genomen. De hele muur staat vol, maar uiteraard moest ik een foto nemen van de cactus-dame.


59/365 Zaterdag cursusdag. Twee weken geleden moesten we iets maken en ergens plaatsen om dan een foto te nemen. Een cursiste had dit gemaakt en twee weken later hing het er nog steeds, al was het wat losgekomen. 


60/365 Tijdens ons bezoekje aan Villa Augustus enkele weken geleden heb ik een foldertje meegenomen met allerlei activiteiten die ze organiseerden in Villa Augustus. Dit stond er op de achterkant.


61/365 Op de terugweg van de kinesist. De zon scheen, er was geen auto op de baan en ik had nieuwe sokken aan.


62/365 Ik heb van mijn beide grootmoeders een gelijkaardige foto. Allebei de foto's zijn genomen op de Antwerpse Meir (dat werd zo gedaan in die tijd), allebei zijn ze op stap met een vriendin en allebei hebben ze, net als hun vriendin, witte sokjes aan. 
Op de bovenste foto staat Moeke Til (rechts), de mama van mijn mama. Ze heette Mathilda en ze is in 2002 gestorven. Ik mis haar nog steeds, want ik had een heel goede band met haar en hoe ouder ik word, hoe meer ik haar nog zou willen vragen.
Op de onderste foto staat mijn oma (links), de mama van mijn papa en zij heet Lea. Ondertussen is ze 91 en hoort ze niet meer zo goed. Maar een chocolaatje lust ze nog steeds.


63/365 De zon scheen met momenten, maar als ze scheen dan was het voluit: de lente is op komst! 1 opmerking: