donderdag 12 maart 2015

Project 365 / 64 - 70

64/365 Elke maand laat ik de foto's afdrukken van de voorbije maand om in mijn fotoboek te kleven. Zo kan ik terugkijken op mijn jaar als het project is afgerond.


65/365 Ik heb via Hema een fisheye-lens gekocht voor op mijn iphone en heb ze meteen uitgetest. Je moet een magnetisch ringetje rond je lens kleven en daaraan blijft de lens dan hangen. Helaas blijft het ringetje niet zo goed hangen omdat mijn hoesje ervoor zorgt dat het ringetje niet volledig op de iphone kleeft. Maar ik ben toch blij met het resultaat!


66/365 Een vriendin verjaarde en we gingen eten, dus was het tijd om de fancy ketting boven te halen.


67/365 De lente is in het land! Het was heerlijk weer en na mijn werk heb ik mij in het zonnetje gezet in de tuin. Ik ben er prompt van in slaap gevallen, de warmte deed duidelijk deugd.


68/365 Een dagje Antwerpen met Floor. Samen waren we naar de stockverkoop van Froy en Dind gegaan en achteraf moest ik nog om schoolboeken in de student shop van Standaard Boekhandel. Onderweg zag ik deze ruit, ik werd er helemaal blij van.


69/365 Ik reed naar huis na het werk en zag deze twee eendjes genieten van de zon. Ze waren duidelijk op hun gemak want ik kon vrij dichtbij komen.
(Vandaag zaten ze er opnieuw, met z'n twee! Het zijn duidelijk maatjes.)


70/365 Operatie "kamer op orde brengen" is nog steeds niet afgerond. De huisjes heb ik in de Blokker gekocht en de kat is een zoveelste figuurtjesbloempot die ik op de kop heb getikt in de kringloopwinkel. Ik heb de kat ondertussen al 2 keer en nu de lente in het land is ga ik eens kijken voor er bloemen in te zetten.1 opmerking:

  1. Mega tof dat je je foto's blijft printen en die huisjes zijn mega leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen