vrijdag 20 maart 2015

Project 365 / 71 - 77

71/365 Het nadeel van vroeg te moeten opstaan: moeheid. Het voordeel: een prachtige hemel te zien krijgen op weg naar het werk. 


72/365 Op het werk staan vaak bokalen klaar om weggegooid te worden, maar dat vind ik nogal zonde. Dus neem ik er af en toe een paar mee om ze nieuw leven te geven. Onlangs heb ik weer 2 grote en 2 kleintjes meegenomen en kan ik niet wachten om er aan te beginnen. Een collega vroeg zich af wat ik ermee deed en dus heb ik er een foto van genomen om het haar te tonen. Ze vond het een heel leuk idee (dank u Pinterest) en wie weet is er binnenkort een tweede persoon die bokalen gaat redden van de glasbakdood.


73/365 Zaterdag Leuvendag! Een foto van in het station van Leuven.


74/365 Heb ik al gezegd dat ik absoluut verliefd ben op mijn knijpoorbellen? Eindelijk terug oorbellen, hoera!


75/365 Maandag ben ik in Antwerpen gaan rondhuppelen met Eva. Het was lang geleden en het was heel fijn. We zijn eerst naar de Schleiper gegaan voor wat creatief gerief en daarna zijn we op cadeautjesjacht gegaan. Om de dag af te sluiten zijn we iets gaan drinken in Barnini. De inrichting is daar heel nostalgisch én de warme choco heeft zeker gesmaakt.


76/365 Dinsdag was het prachtweer. En ik heb er zo goed als niets van gemerkt omdat ik heel de dag moest werken (huilen). Tijdens mijn middagpauze heb ik mij een uurtje buiten gezet om toch wat te kunnen genieten van het warme zonnetje. 


77/365 Een vriendin organiseert een feestje in het lokale jeugdhuis deze zaterdag en ze vroeg of ik dit bord wou beschilderen voor haar. Dit was de beginfase, ondertussen is het klaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten