donderdag 26 maart 2015

Project 365 / 78 - 84

78/365 Er is welgeteld 1 foto van mijn mama toen ze zwanger was en dat is deze. In deze foto is meteen 3 generaties te zien: mijn oma in het kleine fotootje, mijn mama en ik (dat blondje kopje en de charmante reflectie in de kader).


79/365 Ik ben geen held in pakjes inpakken, nooit geweest. Dus verdoezel ik mijn klungelige inpakkunsten met massa's washitape.


80/365 Zaterdag feestjesdag! Sanne, één van de Academieladies, was jarig en hield een klein feestje ter ere hiervan. Het was een heel fijne namiddag/avond en ik hoop ze snel nog eens te zien. Er zijn alvast plannen voor.


81/365 Mijn collectie gehaakte kwalletjes. De bovenste kwal is gemaakt door Annelies, een oud-klasgenoot, de roze kwal is gemaakt door Eva en de grote kwal heb ik gekocht op een marktje. Bert het hert is een vondst op een Brusselse rommelmarkt op het Vossenplein.


82/365 Het was mooi weer en dus ben ik met het moederke naar een grote plantenwinkel gefietst. Uiteraard ben ik thuisgekomen met een cactus, maar dan wel een groter exemplaar dan deze. Hoe schattig is deze cactus? Zo klein! Volgens mij geeft het een heel leuk effect als je er zo'n veel bij elkaar hebt staan (niet dat ik plannen heb hiervoor).


83/365 Ik moet bekennen dat ik niet alleen met een cactus ben thuisgekomen. Ook een grote sanseveria en deze 3 vetplantjes hebben een nieuwe thuis gekregen. Het onderbord is een vondst van de kringwinkel.


84/365 Momenteel zijn er grote verhuizingswerken bezig thuis. Al mijn kleren verhuizen van de kleerkast op mijn kamer naar de ingemaakte kast in de gang. Zo kan de kast weg en heb ik meer plaats op mijn kleine kamertje (meer plaats voor cactussen!). Tijdens het verhuizen heb ik wel een beetje beseft dat ik misschien wel wat veel kleren heb. Maar bon, er zijn ergere dingen.
(Zoals mijn moeder die al mijn cd's -die op alfabetische!!! volgorde stonden- uit het rek heeft gehaald en random in een zak heeft gestoken! Huilen!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten