donderdag 2 april 2015

Project 365 / 85 - 91

85/365 Ik kan niet thuiskomen van de plantenwinkel zonder een plant te kopen. Nieuwste aanwinst in de cactuscollectie: check.


86/365 De krant De Morgen heeft sinds een tijdje een nieuwe slogan, iets met zalm. Zelf snap ik er ook niet veel van, maar deze prent die erbij hoort vond ik wel leuk.


87/365 Zaterdag cursusdag! In de fietsenstalling hadden ze een feestje gehouden denk ik, want er lag een glanzende slinger op mij te wachten.


88/365 Nu mijn kleren in de ingemaakte kast hangen heb ik geen kleerkast meer nodig. Ze is sinds een kleine week weg en dus heb ik plots een lege muur. Ik probeerde dit uit en was best wel tevreden, maar toen ik de volgende ochtend wakker werd lagen al de foto's, met uitzondering van eentje, op de grond. Operatie washitape: niet geslaagd.


89/365 Dagje Ikea met de oudjes.


90/365 Ondanks het gure weer van de laatste dagen/weken brengen deze bloemen toch wat kleur en vrolijkheid in mijn dagen.


91/365 Het resultaat van het dagje Ikea: de stoel! Ik ben er echt ontzettend blij mee en ze past perfect bij mijn salontafeltje dat ik al een tijd geleden gekocht had. De sanseveria is nog een resultaat van het plantenwinkel-bezoekje van een week geleden. En de muur kan nog wel aankleding gebruiken, maar dat is iets voor later. Voorlopig zal de boze kat de wacht houden. Samen met meneer de uil.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten