vrijdag 10 april 2015

Project 365 / 92 - 98

92/365 Stukje tekst uit de nieuwe Flow special. Ik heb altijd al een zwak gehad voor Alice in Wonderland.


93/365 Mijn verjaardag! En bij een verjaardag hoort taart. De dag zelf was vrij gewoon en ben niet gaan vieren ofzo. Dat ging normaal gezien morgenavond door maar omdat de helft plots niet meer kon heb ik de boel maar afgeblazen. Dus ja. Ik ben 27 geworden en nobody cared. Met een paar uitzonderingen.


94/365 Een dagje Antwerpen. Elke keer als je jarig bent krijg je 20% korting van de winkel Paleis, dus ik ben dan maar meteen gebruik gaan maken van die korting. Op weg naar de tramhalte passeerde ik dit straatje. In Antwerpen vind je veel muurschilderingen tegenwoordig en dat vind ik wel fijn, geeft wat kleur aan de stad.


95/365 Eindelijk ben ik naar de tentoonstelling van Carll Cneut - In my head kunnen gaan. Ik wou er al maanden naartoe maar het kwam er maar niet van. Samen met Ines (haar verslag kan je hier lezen) en mijn ouders zijn we gegaan. Ik had een beetje bang dat het heel druk ging zijn en dat Carll Cneut zelf er niet ging zijn, omdat het Pasen was. Maar we hadden geluk! Het was kalm én hij zat er! Ik heb een handtekening laten zetten in zijn boek 'De Gouden Kooi' en ik ben er heel blij mee! 


96/365 En hier kan je de prachtige handtekening (met de nadruk op tekening) zien.


97/365 Ik wou al een tijdje nieuwe All Stars en het liefst gewone zwarte lage. Maar ik vond 70 euro nogal veel dus liet ik het elk jaar maar zo. Maar een collega gaf een tip dat ze in een winkel 20% korting gaven op de schoenen dus ben ik ze uiteraard meteen gaan kopen. En ik ben zo blij dat ik ze eindelijk heb. Ik ga proberen er deze keer zorg voor te dragen, wat met mijn andere All Stars iets minder goed gelukt is (wat wil je, als je ze gebruikt om naar festivals te gaan).


98/365 Triestige dag in plantjesland. Mijn twee cactussen met de gekleurde knotsen hebben het begeven dus ik was vrij triest. Maar dan zag ik dat dit plantje nieuwe scheuten aan het krijgen is - het warme lenteweer doet hem duidelijk deugd! Ik ben benieuwd wat er hier gaat uitkomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten