dinsdag 15 september 2015

Kunstfestivals en schetsboeken.

Gisteren heb ik iets impulsiefs gedaan. Iemand vroeg of ik naar een vergadering wou komen, waar ze de oprichting van een kunstfestival voor jongeren zouden bespreken. En ik dacht, waarom niet?

Eigenlijk is dat niets voor mij, zoiets impulsiefs beslissen. Maar ik vond het wel een mooi initiatief. Waar ik woon wordt er eigenlijk amper iets gedaan rond kunst voor jongeren. Je hebt wel de tekenschool en de muziekschool, maar dat is soms al een te hoge drempel voor sommige jongeren. En nadat ik werd gerustgesteld dat ik niet te oud was (het is oorspronkelijk voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar) en dat ik nog altijd kon beslissen om niet mee te doen, heb ik beslist om toch eens naar die vergadering te gaan. En dat viel best mee. Dus heb ik besloten om mee te doen, al hoop ik dat ik genoeg kan bijbrengen. Ik wil geen teleurstelling zijn.

Verder ben ik nog wat aan het schetsen en heb ik eindelijk het gevoel dat ik de goede weg op ben. Ook wil ik iets kleins maken voor de verjaardag van mijn mama (zondag zal ze 64 worden), dus is het belangrijk dat hiervoor alles in orde is. Ik moet vooral leren om mijn onzekerheden opzij te schuiven én om niet te hard na te denken, gewoon doen.

En dat herfstweer brengt me helemaal in de juiste teken-stemming. Mijn truien heb ik alvast uit de kast gehaald.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten