Over Alison

Kwalison = Kwal + Alison.


Voor een 27-jarige heb ik nogal weinig op mij palmares staan. Zo woon ik nog thuis, studeer ik nog en ben ik misschien iets te goed in het alleen-zijn.

Maar ieder heeft zijn eigen tempo en dus kabelt mijn leventje rustig voort. Mijn leven als student is al even over tijd; 8 jaar ondertussen. Ik heb eerst 3 jaar Grafisch Ontwerp gevolgd in Antwerpen, maar dat is op een sisser afgelopen. Daarna heb ik de opleiding voor leerkracht plastische opvoeding en project kunstvakken gevolgd én afgerond, netjes in 3 jaar. En nu ben ik bezig met nog een verkorte opleiding voor leerkracht lager onderwijs, al doe ik er iets langer over en vraag ik me soms nog af waar ik aan begonnen ben.

Ik ben naast kattenvrouwtje (zonder kat sinds kort) ook een cactusvrouwtje. De tel ben ik ondertussen kwijt geraakt. Naast cactussen verzamel ik leuke prentenboeken, tinnen dozen, broches en andere leuke vondsten van de rommelmarkt of de kringwinkel. Ik ben een chaoot maar op sommige vlakken ben ik een neuroot van de hoogste graad. Zo staan al mijn boeken gesorteerd op kleur en ook mijn kleerkast is in het mate van het mogelijke zo geordend. Mijn cd’s staan op alfabetische volgorde en als ik een boek koop ondergaat die eerst een grondige inspectie, zodat ik zeker geen boek koop met deukjes of kreukjes of scheurtjes.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met stempels maken, kwallen uit stof maken, snail mail, festivalletjes bezoeken en tekenen.

Oh, en ik heb enorm veel last van uitstelgedrag. Bijna problematisch. Maar het blijkt erfelijk te zijn, dus mij treft geen schuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten